In het bestuur!

De lokale omroep ‘Hellendoorn Omroep interactief’ blijft me bezighouden. Na het afketsen van de fusie van 4 lokale omroepen tot streekomroep RTV Reggestreek heeft men mij gevraagd toe te treden tot het nieuw te vormen bestuur van HOi. Ik heb ‘Ja’ gezegd tegen de functie van bestuursvoorzitter, een rol die ik formeel per 1 januari… Lees verder In het bestuur!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Politiek

Dankjewel Wil de Bruine!

Sinds 2009 heeft Wil de Bruine ongeveer 100 afleveringen gepresenteerd van Raadsplein, het politieke televisieprogramma van HOi (de lokale omroep in de gemeente Hellendoorn). In een bijzondere uitzending heeft zij nu afscheid genomen. Dankjewel Wil de Bruine! Klik hier om de uitzending te bekijken, en laat via @Steinhage weten wat je ervan vindt!

Zonnestroom!

Begin januari hebben we een pv-systeem geïnstalleerd op het dak van onze woning aan de Jan van Galenlaan. In totaal 20 zonnepanelen met een vermogen van 5.420 watt peak. De mogelijke jaaropbrengst, zo tussen de bomen, is niet zomaar te berekenen. We hebben deze daarom geschat op minimaal 50 en maximaal 75 procent van het… Lees verder Zonnestroom!

BCHN lijsttrekkersdebat

Op woensdag 21 februari organiseerde businessclub BCHN het eerste lijsttrekkersdebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in Hellendoorn op woensdag 21 maart a.s. Voor een volle zaal in de Uitkijk mochten 7 lijsttrekkers (onder wie 1 plaatsvervanger) onder mijn leiding zich onderscheiden aan de hand van verschillende thema’s. De lijsttrekkers: Lijst 1 CDA, Anchela Mak-van… Lees verder BCHN lijsttrekkersdebat

Bereken werkelijke CO2-uitstoot auto!

Enig idee van de CO2-uitstoot van je auto? Bij de aankoop van een nieuwe auto is de hoogte van de bpm (belasting) erop gebaseerd. De uitstoot volgens de fabrikant van je auto kun je vinden bij het kenteken, bijvoorbeeld via de kenteken-check van Autoweek. Onder het kopje Milieu vind je het aantal gram per kilometer voor… Lees verder Bereken werkelijke CO2-uitstoot auto!

Politiek watcher!

Wil de Bruine kondigde mij aan als ‘politiek watcher’. Wil is de leidende vrouw achter en presentator van het veel bekeken politieke programma Raadsplein op de publieke lokale omroep HOi. Feit is dat ik al jaren niet meer lid ben van een politieke partij en ook dat ik de lokale zaken wel zie gebeuren. En… Lees verder Politiek watcher!