Goede voornemens!

Welkom in het nieuwe jaar, welkom in 2013!

Goede voornemens genoeg en doelstellingen ook. Ga ik ze hier allemaal delen? Haha, nou, wel bijvoorbeeld die van de StrongmanRun 2013.

Op zondag 8 september a.s. is de 2e editie in Nederland, opnieuw in de bossen van Hellendoorn. Ik heb er nu al zin in, al moet ik nog wel trainen. Door drukte is ook in het hardlopen de regelmaat de afgelopen maanden ver te zoeken geweest. De afgelopen weken ging ´t beter en met nog een tandje erbij moet het mogelijk zijn om tegen de zomer minimaal 1 x in de week een circuit te draaien bij DRW Fitness in Nijverdal en hardlopend heen-en-terug te gaan. Dus 6,5 kilometer heen, een circuit en weer 6,5 kilometer terug. Ter voorbereiding op de Run zullen we maar zeggen. Alles met elkaar een uitdaging kan ik je vertellen. Maar ik ga ´m aan en, sterker, ik ga ´m halen!

En publiceren op dit blog ga ik ook meer doen, al zei ik dat vorig jaar ook ;-). Veel van wat ik zo tegenkom plaats ik trouwens op Twitter, dus klik maar door in de kantlijn.

Natuurlijk zal ik schrijven over energieproductie en -verbruik in het eigen huis. Je bewust zijn van je verbruik is 1 ding, het vinden van echte besparingen een ander (weet ik inmiddels). Met de productie van electriciteit uit zonnepanelen en verschillende energiebesparende maatregelen moet 2013 een duurzamer jaar kunnen worden.

Zakelijk staat er veel op de rol. Zoals vanuit IMK de introductie van de basisopleiding voor ondernemers (www.basisvoorondernemen.nl). De introductie volgt binnenkort en ook daar heb ik veel zin in. Dus meer daarover zeker in een volgend bericht!

Ik wens iedereen die dit leest, of niet leest maar op 1 of andere manier toch verbonden is, een machtig mooi en succesvol 2013!