Lijsttrekkersdebat 17 maart!

Op maandag 17 maart a.s. om 19.30 uur start in het ZINiN Theater in Nijverdal het lijsttrekkersdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart 2014.

In een reeks van 5 uitzendingen van het HOi televisieprogramma Raadsplein Verkiezingen hebben de lijsttrekkers zich kunnen presenteren aan de kijker en de standpunten van hun partij uiteen kunnen zetten. In het slotdebat op de 17e hebben de lijsttrekkers nog eenmaal de kans te laten zien waarin zij verschillen met de anderen.

Onder leiding van Reike Podt is een gevarieerd programma samengesteld met filmpjes, ja/nee stellingen en debatronden met telkens 3 lijsttrekkers. Dana Bruinsma (winnares van The Voice op Nijverdal 2013) zal de avond muzikaal opluisteren.

De presentatie van de avond is in handen van Wil de Bruine en Etzel Steinhage. HOi tv en HOi fm zenden live uit vanuit het theater.

Het publiek in de zaal wordt actief betrokken bij de stellingen en discussies. Met een rode en een groene kaart kan men aangeven of men ‘ja’ of ‘nee’ zegt tegen de 10 stellingen die aan het publiek worden voorgelegd. En ook in de discussieronden met de lijsttrekkers krijgt het publiek de gelegenheid te reageren.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en toegankelijk voor iedere belangstellende!