Nieuwe ronde, nieuwe kansen..!

Het jaar 2012 is begonnen. En dus is er een nieuwe ronde, met nieuwe kansen en nieuwe prijzen.

Ik ben in 2010 al eens begonnen met WordPress, maar eigenlijk nooit verder gekomen dan een enkel testberichtje. En als het dan niet werkte, dan keek ik er verder niet meer naar. De berichten staan er nog, ook op mijn blog http://steinhage.wordpress.com. We zullen zien hoe dat nu gaat. Hetzelfde? Dan zijn we gauw klaar.

Maar misschien gaat het nu ook wel beter en gaat het lukken om structureel iets van een blog te onderhouden.

Dit blog is inmiddels geforward naar mijn domein. Met een beetje hulp van de helpdesk van Strato (chapeau!), technisch had ik een jaar geleden iets (…) verknooid. Ik heb tegenwoordig een snelle internetverbinding van Ziggo (sinds vorige maand door eigen ingrijpen stabiel, niet dankzij het kabelbedrijf) die uitnodigt tot het online zijn. En ik heb mijn HP Touchpad en Palm Pre2 met WordPress (al is van de laatste ‘t schermpje wel wat klein).

En dan is er nog het gevoel dat ik met meer dan 140 karakters (als op Twitter) zou willen schrijven over iets dat al dan niet in het nieuws is. Kan over van alles gaan, al zal het zal vaak verband houden met financiële en lokale zaken of met webOS. Ik sluit op voorhand niets uit.

We zullen zien, ook wat de prijs is.

Ik wens iedereen een voorspoedig 2012. Maak er iets moois van!