Persbericht Raadsplein!

Raadsplein Verkiezingen met lijsttrekkers van CDA, HOP en PvdA.

Komende vrijdag 28 februari is de laatste vrijdagavond uitzending van Raadsplein Verkiezingen, het programma van HOi tv dat de kijker meeneemt naar de gemeenteraadsverkiezingen over ruim 2 weken, op woensdag 19 maart 2014. Het programma wordt gepresenteerd door Etzel Steinhage.

Aan het woord komen Johan Coes van het CDA, Johan Stuut van HOP en Jos van den Born voor de PvdA. De heren presenteren zich kort aan de kijker, om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan over de speerpunten voor 2014-2018, de winkelleegstand en de regionale samenwerking.

Ieder van de aanwezigen legt voor de komende periode andere accenten en staat voor een eigen benadering van de zaken die voor onze gemeente belangrijk zijn.

Wat zijn de persoonlijke ambities van de gasten in de lokale politiek? Met wie wil men een coalitie vormen en met wie niet? En is men gezamenlijk in staat om de burger te interesseren om op 19 maart naar de stembus te gaan?

De kijkers kunnen tijdens de uitzending reageren op Twitter, met de hashtag #Raadsplein. De reacties worden uiteraard gevolgd. Raadsplein is vrijdagavond te zien op Ziggo 42 en wordt het hele weekend herhaald op de oneven uren. Daarna is het digitaal te bekijken via ‘Uitzending gemist’ op www.HOitv.nl.